Counsellor als gids van 2024 tijdens jouw zoektocht naar verandering

Op zoek naar Verandering, gebruik Counselling als gids.

Ja hoor. Het is 2024. Je hoeft hier niks voor te doen. Ineens is het zover. Ik hoop dat je goed afscheid hebt genomen van 2023. En dat je 2024 ook hartelijk welkom hebt geheten. Met hoop en liefde. Nu op naar de verdere invulling van de blanco pagina van dit jaar, 2024!

Want het leven kan soms aanvoelen als een complexe puzzel en soms lijken de stukjes gewoon niet in elkaar te passen. We worden geconfronteerd met uitdagingen, onzekerheden en obstakels die ons overweldigen. Maar weet je wat? Je hoeft deze puzzel niet in je eentje op te lossen. Counselling is de sleutel tot het mogelijk meer begrijpen van jezelf, het mogelijk vinden van antwoorden en het creëren van een helder pad naar meer kwaliteit van leven.

3a5f13e4714dd1097703f3f3d5e79e21.jpg

Het is begrijpelijk dat de gedachte om hulp te zoeken intimiderend kan zijn. Of gewoon eng. Maar onthoud dit: hulp vragen door middel van counselling is geen teken van zwakte, maar juist van kracht. Het is een kans op een stap vooruit, een bewijs van je vastberadenheid om te groeien en te bloeien. Ik als counsellor ben als een gids die je door het doolhof van emoties leidt, je helpt om diep in jezelf te kijken en je sterker maakt dan ooit tevoren. Nu, maar ook voor de toekomst.

Counselling biedt een veilige ruimte waar je vrij kunt spreken, zonder oordeel. Hier kun je je angsten, zorgen en verlangens delen zonder angst voor afwijzing. Samen met mij kun je de lagen van jezelf afpellen en misschien loop je wel tegen een verborgen schat aan.

Zoals Henriette, ze komt in de praktijk omdat ze veel lichamelijke klachten heeft. Dit heeft een grote impact op haar leven. Ze heeft last van haar longen, van forse migraine aanvallen. Het beperkt haar enorm. Ze probeert altijd stoer en sterk te zijn voor zichzelf, maar vooral voor haar omgeving. Zoals haar gezin en haar vrienden. Ze wil niet gezien worden als de zwakke Henriette. Zo ziet ze zichzelf wel vaak en snel. Ze kan niet meedoen en daar baalt ze enorm van. En dat gevoel van balen, mag ze zeker niet laten blijken. Dadelijk vinden mensen haar zielig. Tijdens de sessies kwam Henriette er achter dat ze wel mocht balen. En door juist dit baalgevoel uit te spreken en even te vloeken, ontstond er ruimte. Ruimte in haar geest, maar ook in haar lijf. Soms heeft ze hoofdpijn en ligt ze thuis stil onder een deken en wil ze niet gestoord worden. Voorheen lag ze zo drie dagen in bed. Eén dag met migraine en twee extra baaldagen, omdat ze zich zo rot voelde van de eerste dag met migraine op bed liggen. Hoe gek het ook klinkt, maar ze voelde zich op dag twee en drie zo rot, dat ze gewoon opnieuw hoofdpijn en migraine kreeg. Ze heeft de diagnose migraine. Niemand die het aan haar ziet of merkt. Ze kan het goed verbloemen en wegstoppen achter een (nep) vrolijk gezicht. Nu ze echt mag voelen is er nog maar één baaldag over tijdens een migraine aanval. En dan heeft ze ook alleen echte migraine. Dag twee en drie staat ze zichzelf toe om wat rustiger aan te doen. Maar in bed liggen doet ze niet meer. Juist even stil staan bij jouw gevoel, jouw lasten en jouw weg. Ieder legt een eigen route af. Wat heb jij nog te doen?

pexels-photo-7298391.jpeg

Dus, waarom zou je wachten? De reis naar innerlijke rust, balans en veerkracht begint met de eerste stap. Counselling is daarbij een waardevol hulpmiddel dat je in staat stelt om de regie over je eigen leven te nemen. Het is een daad van zelfliefde en zelfzorg, en het opent de deur naar een helderdere toekomst.

18a77cde22fd05cc80595fc1a6ecd357.jpg

Jij verdient het om gelukkig, gezond en in harmonie te leven. Ga de uitdaging aan en zet de eerste stap naar verandering. Ik sta voor je klaar, om je te begeleiden naar een leven vol mogelijkheden. Dit is niet altijd makkelijk, maar juist even zoeken naar

Laat je hart spreken en geef jezelf toestemming om te groeien. Nogmaals, ik ben er om je te ondersteunen op je reis naar een stralende toekomst.

Jij bent het waard!

De namen zijn fictief

Gepubliceerd op 12-01-2024 om 12:00