Wil jij weten wat ik als counsellor doe?

Ik krijg met regelmaat de volgende vragen; Wat doe jij precies in jouw praktijk? Wat doet een counsellor eigenlijk? Wat is het verschil tussen een coach en een counsellor?

Op de NPO heeft laatste een serie gedraaid over het werk van therapeuten. Vijf therapeuten laten zich filmen in hun praktijk. Ieder met zijn of haar expertise. Je kijkt mee tijdens een sessie. Maar wel is er gezorgd voor privacy voor de cliƫnten. Het is de moeite waard!

Therapie Tom Persoonlijke Counselling.jpg

De link naar de serie Therapie op de NPO

Daarnaast wil ik ook aandacht geven aan mijn beroepsverening. De ABvC, Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors. Ook hier staat een mooi filmpje op die uitleg geeft over Counselling. Wat is het precies? Hoe werkt het?

ABvC_logo.gif

De link naar de animatie met uitleg over counselling van de ABvC

Deze filmpjes helpen mij om beter mijn vak als Registercounsellor naar voren te brengen. Heb jij de filmpjes gekeken? Wat vind je ervan?

Heb jij naar aanleiding van deze blog nog vragen? Stel ze gerust via een persoonlijk bericht, WhatsApp bericht of mail. Alles kan en mag. Weet dat een kennismaking in mijn praktijk of een digitale kennismaking gratis is.

Fijne Pasen!

Pasen Kuiken Ei Counselling.jpg

Gepubliceerd op 29-03-2024 om 10:53